Ronde Kanalen

 

K-system – Meer dan alleen maar lekdichtheidsklasse D


Het system is voorzien van een onverslijtbare dubbele rubberen dichtingsring.Zo wordt een volledig lekdichte verbinding verzekerd, immuun voor temperatuurschommelingen en dit voor de komende decennia. Het volledige systeem voldoet aan de lekdichtheidseisen volgens klasse D, het standaardgamma ventilatiekanalen bestaat uit volgende afmetingen: 80 mm, 100 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 250 mm, 315 mm. Grotere afmetingen of onderdelen op maat zijn mogelijk op bestelling.

 

 

Dankzij de betrouwbaarheid van de voorgemonteerde dubbele rubberen dichtingsring, is een installatie heel éénvoudig en snel. Elke fitting is volledig verzegeld aan de uiteinden, geen bijkomende afdichting of tape is nog nodig. De spiraalkokers zijn voorzien van een naadverbinding, waardoor het kanaal extra stevigheid krijgt.

   

Waarom verkiest u dit systeem?

– Uw installatie verloopt tot 30% sneller dan elk ander kanaalsysteem.
– bespaar dus tijd en geld dankzij een snelle en éénvoudige montage.
– Een voorgemonteerde rubberen dichting, zonder losse onderdelen. Bijkomende afdichting met tape is niet meer nodig!
– Energie efficient en lekdicht: voldoet aan de lekdichtheidsklasse D volgens de EN 12237 normering. Dit wil zeggen dat het tot 27 keer meer lekdicht is dan een klasse A. Zo bespaart uw systeem tot 20% energiekosten.
– Milieuvriendelijk – De rubberen dichting is vrij van solventen, wat resulteert in een beter en gezonder binnenluchtkwaliteit.
– Kan geinstalleerd worden bij alle soorten weer- en temperatuursomstandigheden (-30°C tot +100°C).
– Weerstaat aan een positieve druk tot 3000Pa.
– Weerstaat aan een negatieve druk tot 5000Pa.
– Esthetisch design, ook voor zichtbare montage.
Specificaties:


– Fittings (koppelstukken) zijn gemaakt uit gegalvaniseerd plaatstaal: DX54D +Z275 EN 10372
– De oppervlakte van de fittings en kanalen zijn behandeld volgens Z275: De zinklaag is dubbelzijdig 275g/m², wat overeenkomt met een gemiddelde zinklaag van 19micron.