Platte Kanalen

 Rechthoekige kanalen

  

Om de lucht te transporteren is het noodzakelijk een kanalensysteem te installeren met weinig weerstand. Voor instorten in vloeren en wanden is het mogelijk platte instortkanalen toe te passen. Om een volledig instortkanalensysteem te kunnen maken, levert BVBA Kudico een compleet programma aan instortkanalen, koppel-, eind- en schuifstukken, bochten en aansluitingen.

Alle onderdelen zijn zo ontworpen en geproduceerd dat ze ter plekke eenvoudig in elkaar geschoven kunnen worden. Met behulp van bochten en koppelstukken, eventueel voorzien van een aansluitmond en schuifstuk, kan snel een volledig instortkanalensysteem worden gemaakt. Voor de afdichting
wordt gebruik gemaakt van plakband.

Ons assortiment

Instortkanalen

– Het inplanten van kanalen in woningen, burelen enz….voor luchtdistributie van bvb. balansventilatie, airconditioning, luchtverwarming is vaak problematisch zoals bijvoorbeeld bij de klassieke ronde kanalen.

– Daarom biedt BVBA Kudico verzinkte vlakke metalen kanalen aan in 50 mm hoogte. Alle bijhorende accessoires (bochten, T-stukken, vervalstukken, verbindingsmoffen enz…) zijn mannelijk en dankzij hun dichtingen passen ze perfect in de rechthoekige kanalen.

– De kanalen kunnen worden geleverd met of zonder boordprofiel, al dan niet intern verstevigd met verticale tussenschotten(L=2000 mm) , leverbaar in verschillende breedtes (100, 140, 180, 220 en 300 mm) equivalent aan D80-100- 125-140-160.

Het gamma bestaat uit meer dan 100 verschillende standaard elementen en is daardoor in staat alle installatie opdrachten aan te kunnen.

 

 

Koppelstukken en Toebehoren